Nieuwe horecazaak Chick ’n Dip in Leuven opent deuren

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Chick ’n Dip lanceert midden mei een eerste restaurant in Leuven. Het menu bestaat uit een selectie kipgerechten die gepaard gaan met welgekozen dipsausen. Klanten kunnen zowel in het restaurant als online bestellen en dit ter plaatse consumeren of meenemen. Naast het fastfoodconcept werkt Chick ’n Dip ook aan andere projecten zoals een gratis kunstplatform en groen ondernemerschap.

Na een korte zoektocht nestelde Chick ’n Dip zich in een horecapand in de Tiensestraat in Leuven. De gezellige locatie biedt twintig zitplaatsen aan haar klanten. Bovendien zal je op termijn ook van fried chicken kunnen genieten op het terras met een tiental zonnige plaatsen. Naast het fastfoodconcept zou zaakvoerder Martijn van Steenis de locatie ook graag gebruiken als een gratis kunstplatform voor lokale kunstenaars. “Vandaag de dag is het moeilijk voor kunstenaars om hun werk ergens fysiek tentoon te stellen. Dat lukt misschien wel op Facebook en Instagram, maar daar blijft het dan ook bij. Mooi werk verdient het om gezien te worden, om een plaats te krijgen tussen de mensen. Daar willen we bij Chick ’n Dip graag een handje bij helpen.”

Chick ’n Dip werkt met doorlopende service tussen 11.30 en 22 uur en is enkel op zondag gesloten. Geïnteresseerden kunnen op vrijdag 17 mei ’s avonds langskomen voor een proevertje. De grote opening staat gepland op 20 mei. Meer informatie is online te vinden op www.chickndip.be en op de facebookpagina.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans