Nieuw modelabel in Kessel-Lo

Kirsten Bosmans
10 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Irma Hofer heeft in het hartje van Kessel-Lo haar modelabel OLIVEERA opgericht en een Couture Concept gelanceerd voor dames.

“Elke vrouw is anders en kleding die als gegoten zit, zal al je persoonlijke en mooie kenmerken naar voor brengen waardoor jij altijd straalt”, zegt Irma Hofer. “Met het Couture Concept bied ik vrouwen de mogelijkheid om kleding uit de collectie in hun eigen lichaamsmaten te bestellen. In de ontwerpen wordt rekening gehouden met de stofkeuze in combinatie met de vorm. Dat verband is heel belangrijk om tot een flatterend resultaat te komen. Het leven is te kort voor saaie kleding, dus besteed ik veel aandacht aan originele ontwerpen. Ik werk samen met de beste ateliers van België, zodat veel werk geautomatiseerd is en een efficiënte manier van produceren mogelijk is. De stoffenselectie gebeurt bij Europese stoffenfabrikanten, zodat een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Er wordt de dames advies aangereikt zodat ze hun aankoop voor verschillende gelegenheden kunnen dragen en er meer dan dubbel plezier van hebben.”

Je kan dit  Couture Concept ontdekken tijdens een collectiepresentatie. De eerstvolgende voorstellingen vinden plaats op 7 en 14 april tussen 14 en 17 uur in de Gezusters Grégoirestraat 15 in Kessel-Lo. Inschrijven ismogelijk via info@oliveera.com. Een eerste indruk krijg je via www.oliveera.be.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans