Nieuw inschrijfsysteem voor jeugd- en sportkampen in Holsbeek

Kirsten Bosmans
3 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Vanaf 1 januari 2020 start de gemeente Holsbeek met één digitaal platform voor alle inschrijvingen voor haar sport- en jeugdactiviteiten. “Met dit nieuw digitaal platform maken we het de Holsbekenaren een pak gemakkelijker om zich in te schrijven. Voortaan kan je met één gezinsprofiel je kroost inschrijven voor de speelpleinwerking, een sportkamp in de zomer vastleggen of je tiener meesturen naar een pretpark”, vertelt Bram Van Baelen (CD&V), schepen van Jeugd, Sport en Onderwijs.

“Ook de voor- en naschoolse opvang van de gemeentelijke basisscholen komt in dit systeem. Elke leerling zal een badge krijgen waarmee hij automatisch wordt in- of uitgeschreven in de opvang. De facturatie verloopt vervolgens automatisch.”

Door technische problemen met het nieuwe platform moest de opstart ervan twee dagen worden uitgesteld.

Lore is mama van twee kinderen en woont in Holsbeek: “Het invoeren van ons gezinsprofiel vroeg wel wat tijd. Gelukkig werd ons oud profiel overgezet naar dit nieuwe systeem. Eens alles aangevuld, kan je heel vlot inschrijven voor alle activiteiten, van sportkamp tot kinderopvang.”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans