Niels Destradsbader en Gene Thomas zingen voor KBC-personeel

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Kom op tegen Kanker bestaat 30 jaar. In die periode zijn er bergen verzet. En dat was enkel mogelijk dankzij de steun en de inzet van ontzettend veel donateurs, actievoerders en vrijwilligers in heel Vlaanderen. Eén en Kom op tegen Kanker willen dan ook iedereen bedanken die gedurende de voorbije 30 jaar zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Woensdagavond kondigde Frank Deboosere tijdens het weerbericht aan dat Eén en Kom op tegen Kanker de handen in elkaar slaan voor een heus bedankingsweekend vol verrassingen, van donderdag 2 mei tot en met zondag 5 mei, naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van Kom op tegen Kanker. Eén en Kom op tegen Kanker organiseren dit weekend 30 symbolische bedankingsmomenten voor een aantal mensen die zich in de loop van al die jaren hebben ingezet voor het goede doel.  Dat gaat van kleine dank-je-wels tot grote verrassingen.

KBC Leuven krijgt verrassingsconcert

Op 2 mei traden Niels Destadsbader en Gene Thomas op in Leuven. Ze brachten het bedankingslied ‘Door jou’ dat geschreven werd nav 30 jaar Kom op tegen Kanker, maar ook tal van andere hits. Met deze verrassing willen Eén en Kom op tegen Kanker KBC als organisatie en haar medewerkers bedanken, omdat ze het goede doel van bij het begin hebben gesteund.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters