Naamsesteenweg twee dagen éénrichtingsverkeer

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt op dinsdag 2 en woensdag 3 april over een kleine 100m op de Naamsesteenweg tussen huisnummer 42 en huisnummer 78.

Tijdens deze werken wordt de Naamsesteenweg ter hoogte van de werfzone even éénrichtingsverkeer naar de Tervuursevest op de ring van Leuven (R23). De aannemer vernieuwt hier de toplaag asfalt in twee fasen om lokaal verkeer te kunnen doorlaten. Voor doorgaand verkeer wordt een omleidingslus ingesteld via de Kardinaal Mercierlaan. Deze werken zijn onderhevig aan weersomstandigheden.

Hinder en omleidingen
• Tijdens deze werken wordt de Naamsesteenweg ter hoogte van de werfzone even éénrichtingsverkeer naar de Tervuursevest op de ring van Leuven (R23).
• De werken gebeuren in twee fasen met telkens een inname van 1 rijstrook, kant even en kant oneven huisnummers.
• Er wordt een omleiding voorzien via de Kardinaal Mercierlaan > Hertog Engelbertlaan > Koning Leopold III-Laan > Naamsesteenweg voor alle (vracht)verkeer.
• Bij het aanbrengen van de toplaag zal de toegang tot de opritten/garages van een aantal huizen enkele uren niet mogelijk zijn. Omwonenden zijn hiervan verwittigd door de aannemer via een bewonersbrief.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters