N.V. Affilips schenkt 10.000 euro aan Wigwam in Kessel-Lo

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De N.V. Affilips uit Tienen heeft 10.000 euro geschonken aan vzw Wigwam in Kessel-Lo.

Affilips heeft een uitstekende reputatie als fabrikant van hoogwaardige legeringen op basis van koper, aluminium, nikkel, zink en lood. Het gebruik van gerecycleerd materiaal biedt zowel economische als ecologische voordelen. Affilips heeft zich ontwikkeld tot een van ’s werelds meest geavanceerde specialisten op het gebied van moederlegeringen die door haar klanten verwerkt worden in ‘high demanding’ toepassingen.

De Heer Van Geerteruy, de leden van de Raad van Bestuur, de aandeelhouders en de personeelsleden van Affilips hebben echter ook aandacht voor diegenen in onze samenleving die minder kansen hebben. Via financiële steun aan organisaties in de welzijns- en sociale sector dragen ze bij aan de realisatie van een aantal maatschappelijke doelen.

“In Wigwam is iedereen ontzettend blij met deze belangrijke ondersteuning en enorm dankbaar!
We vinden het hartverwarmend dat een bedrijf als Affilips zich niet alleen inzet voor de economie en voor het milieu maar ook voor de sociale sector”, zegt Rita Pues, coördinator van Wigwam.

De werking van Wigwam is voornamelijk gericht op kansarme en kwetsbare jonge kinderen en wil een warme en open (t)huis zijn voor de kinderen maar ook voor hun gezin. Recent is Wigwam verhuisd naar een nieuw gebouw. De sponsoring van Affilips zal aangewend worden voor de verdere afwerking en inrichting van het gebouw, om de werking zo efficiënt mogelijk te organiseren en om ervoor te zorgen dat iedereen zich er thuis kan voelen.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans