Moose Leuven ruilt lederhosen en schnaps in voor stilte tijdens blok

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De Hasseltse discotheek Versuz en Le Cadran in Luik werden al even omgetoverd tot Red Bull Study Clubs en ontvingen samen maar liefst 1.000 studenten om in alle rust te studeren. Na deze twee succesvolle edities is het deze week tijd voor de allerlaatste Red Bull Study Club, die gedurende drie dagen zijn intrek neemt bij Moose Winterbar in Leuven. Voor een keer vind je er geen halve liters bier, schnaps of bonkende après-ski muziek, maar wel oorverdovende stilte, ijskoude Red Bull, motiverende tips & tricks van experts en work-outs van Basic Fit. De Red Bull Study Club bij Moose Winterbar in Leuven is dag én nacht geopend tot en met morgen.

“Toen ik nog studeerde droomde ik ervan om mijn blokperiodes door te brengen op een locatie zoals de Red Bull Study Clubs… Het is zo’n leuk concept ! Een super sfeer, geconcentreerde studenten die elkaar steunen en de nodige stilte vormen het ideale kader om goed te kunnen studeren. Wanneer je even nood hebt aan nieuwe energie, kan je even sporten of stoom afblazen op de PS4. Ik heb met veel plezier mijn persoonlijke avonturen gedeeld met de aanwezige studenten en hoop dat ik ze een hart onder de riem heb kunnen steken. Tijdens de blok heb je nood aan een goede omgeving waar je gefocust kan blokken en dat kan bij de Red Bull Study Clubs, waar je zeker en vast topprestaties kan neerzetten ! Succes aan iedereen nog met de laatste examens”, vertelt topatleet Thomas de Dorlodot.

Moose Winterbar Leuven

Moose Winterbar in Leuven opende deze winter voor de eerste keer zijn deuren en kan terugkijken op een geslaagde eerste editie. Vele liters bier, schnaps en vrolijke après-ski muziek passeerden wekelijks de revue, maar voor een keer wordt het er nu muisstil tijdens de allerlaatste Red Bull Study Club.

Net zoals bij de vorige Red Bull Study Clubs kan je je verwachten aan een hippe studeerlocatie met gratis wifi en elektriciteit, gratis water, ijskoude Red Bull, gezond powerfood, leuke goodies en de nodige ontspanning met work-outs van Basic Fit, een coole silent disco, een hypermoderne VR-experience, gamen op een PS4 of net een klassiek potje tafelvoetbal én motiverende tips tricks van professionals zoals sportfysiotherapeut Jef Geys.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans