Modder en verf op de Leuvense speelpleinen

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het is weer bijna zover. Vuile Kleren dag! Op donderdag 26 juli mogen de kinderen zich volledig laten gaan. Modder, verf, zand, … niets is te gek! Vuil worden hoort immers bij buiten spelen. Het is trouwens ook gewoon erg leuk. Daarom organiseert de afdeling jeugd van stad Leuven een vuile kleren dag op de verschillende stedelijke speelpleinwerkingen die Leuven rijk is (Wilsele, Heverlee, Kessel-Lo). De hele dag staat in het teken van buiten spelen en vuil worden.

Tijdens de Vuile Kleren dag vliegen de monitoren en de kinderen er samen in. Om ter vuilst! Voor een keer houdt niemand het schoon.

We maken er een vuil feest van
De hele zomer lang staan de monitoren klaar om de kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen op de verschillende Leuvense speelpleinen. Dankzij hun creativiteit en inzet beleeft de Leuvense jeugd een spetterende tijd. Op donderdag 26 juli zal dat niet anders zijn. Er wordt al volop nagedacht over leuke ‘vuile’ spelen.

Kom zelf een kijkje nemen
Benieuwd hoe dat afloopt? Laat voor een keer je schone kleren in de kast hangen en bezoek een van de speelpleinen. Zie hoe kinderen van alle leeftijden de duik in het modderbad wagen. De speelpleinwerking staat alvast klaar om jullie met open armen te ontvangen.

Vuile speelpleinen

  • Heverlee, Leo Dartelaan 11, 3001 Heverlee
  • Wilsele, Hoogveldweg 5, 3012 Wilsele
  • Kessel-Lo, Heidebergstraat 275, 3010 Kessel-Lo

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer