Miljoen euro steun voor Leuvens technologiebedrijf

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Vlaamse regering keurde op aanraden van Vlaams minister van Economie en Innovatie Philippe Muyters (N-VA) ongeveer een miljoen euro strategische transformatiesteun goed voor het Leuvense technologiebedrijf JSR Micro NV.

SR Corporation, het internationale bedrijf waar JSR Micro NV onderdeel van is, gelooft sterk in haar Leuvense filiaal en investeerde voorbije jaren om en bij de veertig miljoen euro in het bedrijf. Het is uiteraard gevestigd aan de Technologielaan in Heverlee.

JSR Micro NV, is een dochteronderneming van JSR Corporation, een multinational en stelt wereldwijd meer dan vijfduizend mensen te werk. Het is een toonaangevende leverancier van materialen in een verscheidenheid van technologie gedreven markten. JSR’s wereldwijde netwerk heeft zijn hoofdkantoor in Tokio en heeft fabrieken en kantoren in Europa, de VS, China, Taiwan, Korea en Singapore.

Vlaams Volksvertegenwoordiger Lorin Parys (N-VA) uit Leuven reageerde positief op de investeringen, die passen in zijn doel om van Leuven de ‘slimste stad van Vlaanderen’ te maken.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer