Marc Dulst steekt de Pyreneeën over en stapt 251 km voor HONK

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Marc Dulst van DULST wijn met advies uit Blanden wordt 50 jaar. En daar hoort een uitdaging bij. Op 5 juni vertrok hij in Saint-Jean-Pied-de-Port (Frankrijk), daar steekt hij de Pyreneeën over, om drie dagen later in Pamplona (Spanje) aan te komen. Daar neemt hij een vlucht naar Santiago de Compostella, vanwaar de tocht verdergaat naar Finisterre, het volgens de Romeinen meest westelijke punt van Europa.

“Met mijn pelgrimstocht wil ik niet alleen een persoonlijke fysieke inspanning leveren en mensen in beweging brengen. Ik wil ook geld inzamelen voor HONK, een woon- en zorgproject waar onze dochter Elien deel van uitmaakt.” Alles samen is de tocht goed voor 251 kilometer of 418.333 stappen. En die stappen laat Marc sponsoren. Met het geld steunt hij HONK vzw, een Leuvens woon- en zorgproject voor 12 jongeren met een beperking.

Op zondag 17 juni landt Marc in Zaventem. Vanuit de luchthaven wandelt hij naar de Bastinstraat in Leuven, waar HONK vandaag een woning huurt die dienst doet als voorlopige uitvalsbasis voor de activiteiten van de jongeren. Voor deze laatste tocht zoekt Marc sympathisanten om mee te stappen. Ze kunnen kiezen voor het volledige traject van Zaventem naar Leuven of voor de laatste zes kilometer van Bertem naar Leuven.

DULST wijn met advies is al 25 jaar dé referentie in Vlaams-Brabant voor de exclusieve import van Spaanse, Franse, Italiaanse en Oostenrijkse wijnen.

Meer info over het project: www.dulst.be of de facebook-pagina DULST walk for HONK

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans