Makersmarkt LOKAAL zet Belgische producten op de kaart in OPEK

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op zondag 26 mei kan je tussen 10 en 18 uur in het OPEK aan de Vaartkom in Leuven terecht voor de eerste editie van LOKAAL. LOKAAL is een makersmarkt waar Belgische producten verkocht zullen worden. Het aanbod zal variëren van keramiek, juwelen, leder tot plaatselijke dranken en lekkernijen.

LOKAAL is geen gewone makersmarkt en zet de beleving van de bezoeker centraal. ONTDEK –PROEF – ERVAAR. Deze slogan maakt de bezoekers duidelijk dat er meer te beleven valt dan enkel een makersmarkt. Randactiviteiten zoals een ‘LOKAAL ontbijt’ en een gezelschappenkast zullen hier mee voor zorgen. Het volledige programma zal in maart online staan.

LOKAAL is nog op zoek naar standhouders. Ben je maker en wil je er graag bij zijn? Inschrijven kan nog tot en met 15 februari via https://goo.gl/forms/5ZsRD3BfOg8CjdFL2. LOKAAL biedt je de kans om jouw product te tonen in de juiste setting aan het juiste publiek. OPEK is een plaats waar het borrelt en bruist van kunst en cultuur, de ideale plaats om er je product voor te stellen.

Mis de eerste editie van LOKAAL niet en noteer alvast 26 mei in je agenda. Place to be? Vaartstraat 4 in Leuven. De toegang tot het event is gratis.

https://www.facebook.com/BelgischeHandgemaakteProducten

https://www.instagram.com/lokaal_

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer