Living stone | biz pakt leegstand in Leuven aan

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De afgelopen tien jaar is de leegstand van winkels en handelspanden verdubbeld. Ook de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed loopt moeizaam. Het gevolg is dat heel wat panden en kantoorruimtes leegstaan. Daar wil vastgoedmakelaar living stone verandering in brengen. De nieuwe afdeling living stone | biz richt zich op de b2b-sector. Kantoorruimtes, winkels en vastgoed voor industrie en logistiek worden hiermee aan het gamma toegevoegd. Een degelijke ondersteuning van de eigenaars staat daarbij telkens centraal.

Eigenaar centraal in aanpak

De verkoop en verhuur van logistiek vastgoed staat in België op een laag pitje, het laagste sinds 2010. Zelfs in de populaire gebieden staan heel wat panden leeg. Hetzelfde verhaal wat de winkelruimtes in steden betreft. Daarom besliste living stone om zich met living stone | biz vanaf nu ook op de b2b-sector te richten.

“Het is opvallend hoeveel prachtige panden niet benut worden. En dan heb ik het niet enkel over handelsruimtes, maar ook over kantoren en panden voor industrie en logistiek. Daar willen we met onze nieuwe afdeling living stone | biz wat aan doen. Door de eigenaars goed te ondersteunen en de nodige tips en tricks aan te bieden, willen we deze leegstand aanpakken”, aldus eigenaar Koen Hoste (foto).

GAS geven is het motto: gemakkelijk, aangenaam en snel

De aanpak van living stone | biz zet de eigenaar centraal. Het is niet alleen belangrijk om hen te ondersteunen in hun zoektocht naar een geschikte huurder of koper. Maar ook om huurders en kopers correct te informeren. Het is niet altijd evident om het juiste handelspand te vinden of om een leegstaand pand te verkopen. Er zijn heel wat mensen die deze panden via een erfenis in handen krijgen en dus totaal geen ervaring hebben. Dan staat living stone | biz paraat om de eigenaars te helpen bij het vinden van een geschikte bestemming. Vandaar het motto GAS geven: gemakkelijk, aangenaam en snel.

Meer info over het verhuren of verkopen van bedrijfsvastgoed? Of op zoek naar tips en tricks? Contacteer living stone | biz: www.living-stone.biz of 0491 905 902

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans