Boost je netwerk met unieke visitekaartjes: tips en inspiratie

28 juni 2024 | 10u41 | Gepost door redactie
Visitekaartjes

Denk je aan het ontwerpen van gepersonaliseerd materiaal om in te zetten voor het promoten van je bedrijf, dan denk je misschien al erg snel aan de beste flyers printen. Dat is ook helemaal niet zo gek, als het aan ons ligt. Je kunt met een flyer immers erg snel een goede boodschap aan de juiste doelgroep overbrengen. Maar ben je ook al bekend met het printen van een uniek visitekaartje? Zo niet, is het zeker een goed idee om hier wat meer over te weten te komen. Om je daar meteen wat meer wegwijs in te maken, hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet in deze blog.

Kies voor visitekaartjes met een goud- of zilverfolie: luxe en uniek

Een van de meest voorkomende trends als het gaat om het bedrukken van visitekaartjes? Dat is het gebruik van goud- of zilverfolie. En dat is natuurlijk ook met een reden. Want kies je voor deze extra optie? Dan zorg je er meteen voor dat de visitekaartjes een enorme luxe-uitstraling krijgen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de contactgegevens in deze kleur uit te voeren. Hierdoor trekt het meteen de aandacht.

Heb je al eens nagedacht over de vorm van de visitekaartjes? 

Maar ook op het gebied van de vorm van de visitekaartjes is er enorm veel mogelijk. Veel bedrijven kiezen al snel voor een kaartje in een rechthoekige vorm. Maar je kunt ook kiezen voor een kaartje in een vierkante of organische vorm. Nét even een tikkeltje anders en ook dit kan meteen de aandacht trekken. Dat is natuurlijk wel zo belangrijk op het moment dat je de visitekaartjes uit gaat delen.

Verdiep je via een online specialist een keer in de mogelijkheden voor de visitekaartjes voor jouw bedrijf

Je hebt het goed gelezen. Op het gebied van het ontwerp is er dus erg veel mogelijk. En dat is wel zo fijn om te weten, want iedere smaak en stijl is weer anders. Kom je op dit moment vooral graag wat meer te weten over de mogelijke ontwerpen voor de visitekaartjes voor jouw bedrijf? Bekijk dan eens een keer het assortiment van een specialist en ontdek de opties die er zoal zijn voor je eigen bedrijf. En na het plaatsen van een bestelling? Dan kan je het ontwerp van de visitekaartjes altijd snel in huis hebben.