Check deze handige zomerapps

Leuvense vrijwilligers oefenen vanuit hun kot Nederlands met anderstaligen

QSUN

De zomer thuis of in het buitenland doorbrengen? Hoe dan ook genieten we optimaal van het zonnetje. Belangrijk tijdens het zonnen is om je huid te beschermen tegen beschadiging of verbranding. De QSun-app is een draagbare tracker die zowel je blootstelling aan uv-straling als je vitamine-d-spiegel controleert. En daarbovenop krijg je ook nog eens persoonlijk advies.

Gratis voor iOS en Android

GRILL-IT

De zomer is enkel geslaagd bij het eten van een lekkere barbecue. Maar ben je die saaie hamburgers en sateetjes beu en zoek je lekkere alternatieven? Grill-it biedt een resem aan heerlijke én gezonde recepten. In de app kan je onder andere kiezen uit bijgerechten, groenten of vis. En dat van kleine tot grote porties. Met Grill-it word jij de grillmaster van de zomer!

Gratis voor iOS

DUOLINGO

Plan je een reis naar het buitenland? Dan kan het zeker geen kwaad om je talenknobbel wat bij te schaven. Met Duolingo is een nieuwe taal leren leuk en verslavend! En evolueer je bovendien op een vlot tempo. Verdien punten bij juiste antwoorden, speel tegen de klok en werk jezelf op naar hogere niveaus. In de auto of op het strand? De app is overal te gebruiken.

Gratis voor iOS en Android

HALF A MINUTE

Zin om een leuke dag door te brengen op het strand met je vrienden en een uitdagend spel te spelen? Dan komt de Half a Minute-app als geroepen. Vorm teams en laat iemand vijf woorden beschrijven die op het kaartje op het scherm verschijnen. De rest van het team krijgt 30 seconden om zoveel mogelijk woorden te raden. Plezier en vertier gegarandeerd!

Gratis voor iOS en Android

Lees meer over