Gratis optreden van Nneema in ’t Nieuwhuys Hoegaarden

Nneema project
Op dinsdag 24 augustus om 20.30 uur is er in het Nieuwhuys aan de E. Ourystraat in Hoegaarden een gratis voorstelling van de eerste EP van Nneema.

Nneema is een muzikaal project rond  Emilie Leysen (vocals) en Niels Verheest (piano) (foto) en met de ondersteuning van Jan-Sebastiaan Degeyter, Matthias Debusschere en Frederik Van den Berghe, aan de drums, bass en gitaar.

Nneema dook de studio in om enkele songs onder handen te nemen, van nieuwe grooves te voorzien en in te blikken. En nu, met opgeblonken schoenen en het studiostof van de schouders gevaagd, staat diezelfde bende ongelooflijk klaar om nog eens een echt podium (foto) met echt publiek van dichtbij op te snuiven.

Lees verder onder de foto van het uitschuifbare podium van 't Nieuwhuys

Het podium is er klaar voor

Dinsdag stellen ze hun EP voor in 't Nieuwhuys te Hoegaarden. Dit optreden is volgens de huidige coronamaatregelen georganiseerd. Er is drank met bediening. Het concert is GRATIS. Het begint om 20.30 uur, deuren gaan open om 19.30 uur. De plaatsen zijn beperkt dus reserveren bij jan@nieuwhuys.be of 016/817164, met de melding van het aantal personen. (CH)

 

Lees meer over