Liefst Leuven geeft affiches van Dries Mertens cadeau

De Rode Duivels spelen vanavond hun laatste groepswedstrijd tegen Zweden op het EK Voetbal in Frankrijk. Om onze Leuvense trots Dries Mertens een extra hart onder de riem te steken, geeft Liefst Leuven tijdens De Langste Dag duizend affiches weg. “De ‘Leuven loves 14’-affiche is uitgegroeid tot een collectors item”, zegt Tine Vandeweerd van Liefst Leuven.

Dries MertensDe handelaars en horeca-uitbaters van Liefst Leuven ontwierpen een affiche waarmee ze de onvoorwaardelijke steun aan de Belgische speler uitdrukten. Leuven loves Dries en dat mag geweten zijn. “De Leuven loves 14-affiche heeft ondertussen de belofte waargemaakt. Het is effectief een felbegeerde wanna-have geworden”, zegt Tine Vandeweerd van Liefst Leuven. “Populair bij handelaars, horeca-uitbaters én bij de consument. Liefst Leuven heeft de afgelopen dagen enthousiaste e-mails en telefoons ontvangen waarin steeds de vraag kwam waar de affiches te verkrijgen zijn. Liefst Leuven zou Liefst Leuven niet zijn als we aan die vraag geen gevolg zouden geven.”

De eerste duizend consumenten die een aankoop doen tijdens de Langste Dag op zaterdag 25 juni 2016 krijgen op vertoon van hun kassaticket de affiche zowaar gratis cadeau. “Liefhebbers kunnen hun affiche vanaf 10 uur in de tent aan de infostand van De Langste Dag op de Grote Markt ophalen, nu zaterdag tijdens De Langste Dag. Het aantal affiches is beperkt tot duizend dus wees er op tijd bij”, besluit Tine Vandeweerd.

Meer info: www.liefstleuven.be

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens