Leuvense shoppers schenken 4.631,62 euro aan MMC Leuven

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Tijdens de gezellige weekends van december konden de kerstshoppers in de Leuvense binnenstad hun waardering laten blijken voor de musicerende fanfares, koren en bands. En ze deden dat met veel overtuiging. De opbrengst was deze keer bestemd voor de Minder Mobielen Centrale Leuven.

“Tijdens de weekends van december wilden we het winkelen in de binnenstad wat nog aangenamer maken”, zegt Tine Vandeweerd, handelscoach van Handelaarsorganisatie Liefst Leuven. “Op verschillende plaatsen in de stad hebben we dan ook lokale fanfares, koren, grote en kleine orkesten een plaatsje gegeven. En de bezoekers stelden die muzikale omlijsting blijkbaar zeer op prijs, hun vrijgevigheid was heel groot.”
Voor de bands stond inderdaad een urne waar iedereen een kleine of grotere bijdrage kon deponeren ten voordele van de Minder Mobielen Centrale Leuven. Op die manier werd er uiteindelijk 4.631,62 euro bijeengebracht.
Tine Vandeweerd en voorzitter Marc Van de Velde overhandigden vandaag de cheque aan enkele vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale. “Met deze bijdrage steken we ook een hart onder de riem van de vele vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale Leuven die zich elke dag belangeloos inzetten voor mensen met mobiliteitsproblemen en een beperkt inkomen”, besluit Marc Van de Velde.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans