Leuvense Kerstmarkt verhuist naar stadspark

Dat de Leuvense kerstmarkt dit jaar 30 kaarsjes uitblaast, laat de organisatie niet onopgemerkt voorbijgaan. De feesteditie krijgt er naast het Ladeuzeplein een nieuwe locatie bij: het stadspark Sint-Donatus. “Omwille van de werken aan het Hooverplein tijdens de eindejaarsperiode zal deze feestelijke editie doorgaan in het gezelligste park van Leuven”, aldus organisator Dirk Pinte.

Naast een uitbreiding van de locatie vallen er tal van nieuwigheden te beleven. Zo zal er een magische en feeërieke gloed hangen boven het Ladeuzeplein, maar meer wil de organisatie daar nog niet over kwijt. Het belooft alvast een betoverende belevenis te worden.

De kerstmarkt in Leuven zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 7 tot en met woensdag 20 december. Eén van Belgiës oudste en meest sfeervolle kerstmarkten staat garant voor 14 dagen kerstplezier en zweert steevast bij authenticiteit en kwaliteit. Liefhebbers van lekkernijen, cadeautjes en decoratie kunnen hun ogen de kost geven bij meer dan 170 kraampjes.

www.leuvensekerstmarkt.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans