Leuvens schoonmaakbedrijf overgenomen door Kontichse holding

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het Leuvens schoonmaakbedrijf Vectro is recent overgenomen door Group-f Holding met hoofdzetel in Kontich. De oorspronkelijke firmanaam blijft wel nog een tijdje in gebruik. Maar door de overname wordt Vectro samengevoegd bij de andere bedrijfsentiteiten binnen Group-f. Alle personeelsleden maken mee de overstap en kunnen aan de slag blijven.

Zaakvoerder Frank Hechtermans van Group-f ziet in de verwerving van Vectro een belangrijke meerwaarde. “Het betekent voor ons bedrijf een mooie kans om opnieuw te groeien. Maar wat vooral de doorslag heeft gegeven, is het feit dat ik bij Vectro dezelfde denkwijze en bedrijfsgeest ontdekte als bij Group-f. Die gelijkenis bespeurde ik zowel bij het personeel als bij de directie. Deze zeldzame opportuniteit kon ik niet laten passeren.”

Met de overname van Vectro verstevigt Group-f ook zijn aanwezigheid in de regio en wordt het meteen een van de grotere spelers in Vlaams-Brabant. De locatie in Leuven blijft behouden. Naast schoonmaak worden de activiteiten daar in de loop van deze maand nog uitgebreid met het aanbod via dienstencheques en de verhuur van hoogwerkers. De 86 personeelsleden van Vectro kunnen er eveneens aan het werk blijven.

Group-f Holding heeft nu iets meer dan 1.600 personeelsleden. De in totaal 18 vestigingen zijn verspreid over de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Naast poets- en strijkhulp via dienstencheques voor particulieren biedt Group-f ook schoonmaak en facility services aan bedrijven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans