Leuven Zingt zoekt podiumzangers

Bart Mertens
4 jaar geleden
door Bart Mertens

Op zaterdag 30 juli vindt alweer het grootste zangfeest van Leuven en omstreken plaats: Leuven Zingt. De organisatie gaat naar goede gewoonte nu al op zoek naar podiumzangers.

“Het is werkelijk een unieke belevenis om op het grote podium om de Oude Markt te staan en te zingen tijdens Leuven Zingt”, zegt Hugo Mertens van vzw Vlaanderen Zingt in Leuven. De inschrijvingsprijs bedraagt amper 10 euro en voor dat bedrag krijg je een glansrol in evenement waar duizenden bezoekers van genieten. Inschrijven als podiumzanger of –zangeres kan nog tot 29 juli via mail@leuvenzingt.be of via een telefoontje naar 0473/99.13.55. De vereiste minimumleeftijd is 16 jaar.”

Vlaanderen Zingt in Leuven neemt dit jaar trouwens het peterschap waar van de eerste editie van ‘Vlaanderen Zingt in Overijse’. “Omdat we zelf goed weten welke inspanning het vraagt om zo’n samenzangspektakel op te zetten, willen we de organistor in Overijse daarbij helpen. Jullie kunnen daar ook toe bijdragen door je kandidaat te stellen als podiumzanger(es) in Overijse. Overijse Zingt vindt plaats op zaterdag 20 augustus op het Justus Lipsiusplein. Geef bij je inschrijving voor Leuven ook aan of je graag mee met ons naar Overijse gaat”, aldus Hugo Mertens.

Als podiumzanger(es) steun je onrechtstreeks ook het goede doel. Dit jaar koos de organisatie voor het Healthy Heart Fund, een fonds dat het onderzoek naar hart- en vaatziekten in KULeuven en UZ Leuven steunt. Meer info: www.leuvenzingt.be en www.vlaanderenzingt.be

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens