Leuven zet op vrijdag 24 november de eindejaarsperiode feestelijk in met veel lichtjes

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op vrijdag 24 november 2017 organiseert Liefst Leuven de vijfde editie van Leuven by Night, een grootse eindejaarsnocturne met late night shopping tot 22u. De kille novembermaand vraagt dan ook om een warm en feestelijk stadsevenement. De feestverlichting wordt aangestoken, de winkels zijn geopend tot 22u en Liefst Leuven pakt uit met sfeervolle animatie in de verschillende winkelstraten en pleinen.

Feestverlichting

Leuven by Night luidt de start van de eindejaarsperiode in en geen eindejaarsperiode zonder feestverlichting. De feestverlichting wordt volledig ontstoken tijdens Leuven by Night door het college van burgemeester en schepenen. Afspraak om 18.30 uur bij Café Sport voor een eerste drankje. Om 19u start de ‘ontsteking’.

Late night shopping tot 22u

De winkels in Leuven zijn geopend tot 22u en hullen hun zaak in een feestelijk kleedje om de klanten een hele avond te verwennen en een voorproefje te geven van de eindejaarscollecties: Bubbels, muziek, signeersessies, workshops, recepties,… Gezelligheid verzekerd.

Feest in de winkelstraten

Liefst Leuven zal de bezoeker stevig verwennen in de winkelstraten en pleinen. De bezoeker wordt ondergedompeld in de gezellige sfeer van het eindejaar door stemmige eindejaarsmuziek van live bands van LUCA School of Arts, ‘vurige’ acts van Cirkus in Beweging, veelvuldig (kaars)licht in alle maten en kleuren, verrukkelijke hapjes en drankjes, buitenstanden, …

De Bondgenotenlaan als entree van onze prachtige stad legt weer alle troeven op tafel met Bondgenieten: De straat zal volledig verkeersvrij zijn, voorzien van ellenlange rodelopers en talrijke vuurkorven en er zal een culinaire mini-kerstmarkt verschijnen. 

Graag tot op Leuven by Night!

Leuven by Night is een organisatie van Liefst Leuven vzw, Tiensestraat 30, 3000 Leuven.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer