LEUVEN: OHL-coach Leko“Mentaal klaar voor Play Off 3”

OHL-coach Leko laat weten dat zijn spelers mentaal en fysiek klaar zijn om de strijd tegen de degradatie aan te gaan. Dat deed hij tijdens de finale van de beker tussen Lokeren en Zulte Waregem, overigens gewoon door Lokeren met 1-0. Leko was tot voor kort nog speler van Lokeren. “OHL is klaar voor Play Off 3”, aldus Leko.

OHL wil absoluut in eerste klasse blijven voetballen. Dat heeft coach Leko gezegd tijdens de rust van de finale van de Belgische beker. “We trainen hard en iedereen is er klaar voor. OHL zal alles geven in Play Off 3”, klonk het. Goed nieuws voor de supporters. Zoals bekend zijn het de laatste wedstrijden van kapitein Bjorn Ruytinx want hij trekt volgend seizoen naar KV Oostende. De leider van OHL wil een laatste keer alles geven om de Leuvense fusieclub in eerste klasse te houden.

Vorige week vrijdag speelde OHL overigens een oefenwedstrijd op het veld van Antwerp. Met een experimenteel elftal kwam OHL in de eerste helft tot een aantal kansen maar scoren lukte niet. Een poging van Karuru werd zelfs van de lijn gekeerd. Na de rust bracht Leko 7 nieuwe jongens op het veld, waaronder Cerigioni en Dessers. Cerigioni kwam bijna tot een doelpunt maar het was uiteindelijk Antwerp dat kon scoren via een penalty. Hetzelfde scenario aan de overkant maar OHL miste vanop elf meter.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel