LEUVEN: Leko na winst tegen Bocholt“Moeilijke wedstrijd”

OHL won met het kleinste verschil tegen Bocholt in Den Dreef. De Leuvenaars spelen dan wel een klasse hoger maar Bocholt bleek toch een waardige tegenstander. “We hebben een moeilijke namiddag achter de rug”, aldus trainer Leko na afloop.

Mooie kansen, maar amper één doelpunt. Dat is de conclusie na de wedstrijd OHL-Bocholt in het kader van de Belgische voetbalbeker. De Leuvenaars konden net voor de rust scoren, maar die voorsprong verder uitbouwen zat er niet in. Een kwartier voor affluiten kon Bocholt bijna tegenscoren vanop de penaltystip maar doelman Bailly stopte de bal. In de volgende ronde neemt OHL het op tegen Bornem.

Trainer Leko was ondanks de moeilijke wedstrijd behoorlijk tevreden. “Het was een moeilijke namiddag en we slaagden er niet in om de voorsprong uit te bouwen ondaks het feit dat we de wedstrijd 80 minuten lang in handen hadden. Het werd nog moeilijk. Bij de strafschop konden we gelukkig rekenen op Bailly. Wat mij betreft: Logan behoort tot de top vier van de Belgische keepers.”

Nieuws van de transfermarkt: Iddi van KV Mechelen heeft getekend voor OHL. “Hij kan een belangrijke speler worden voor Leuven. Ik hoop ook dat Bailly blijft. Het zou goed zijn als we de groep kunnen samenhouden en zelfs kunnen aanvullen met enkele versterkingen”, besluit trainer Leko.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel