LEUVEN: Inbraak in kunstatelier van KULeuven

Bij de Leuvense politie zijn vandaag nog een aantal meldingen binnengelopen van inbraken tijdens het weekend. De daders brachten onder meer een bezoek aan een kunstatelier van de KULeuven in de Redingenstraat.

Bron: Politie Leuven

In de Redingenstraat in Leuven werd ingebroken in een kunstatelier van de KULeuven. Een raam werd stukgeslagen en de ruimtes werd doorzocht. Een aantal gestolen goederen werden terug gevonden in de struiken achter het gebouw. Daarnaast beschadigde de dader nog twee deuren op de binnenkoer.

In dezelfde straat werd ingebroken in de kantoren van CAW. De dader klom over de poort van het gebouw en verschafte zich toegang tot het gebouw door een raam te forceren. Er werden zeven laptops gestolen.

In het stadspark hebben onbekenden geprobeerd in te breken in de werfkeet. Er was braakschade aan, maar de daders zijn niet binnen geraakt. Ook het slot van de werftoilet werd afgebroken. Er werd niets gestolen.

In de Heilige-Geeststraat in Leuven werd getracht in te breken in een woning. Er werd braak gepleegd op een deur en een raam. De woning werd doorzocht, maar er werd niets gestolen.

In de Sint-Beggaberg in Leuven werd ingebroken in een studentenwoning. De dader brak een raam aan de voorzijde van het huis en doorzocht de ganse woning. Ook een aantal binnendeuren werden open gebroken. Wat er juist gestolen werd, is niet duidelijk. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel