Leuven Case Competition was een groot succes

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Jaarlijks organiseert Ekonomika, de officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven, de Leuven Case Competition (LCC). Voor het eerst waren er ook studenten uit Gent, Brussel en Antwerpen aanwezig.

Op donderdag 14 maart verzamelden 200 van de beste casesolvers van Vlaanderen, in teams van vier, zich in de Universiteitshallen van Leuven.
Gedurende een volledige dag kregen deze 50 teams de kans om hun theoretische kennis om te zetten in de praktijk. Vier toonaangevende bedrijven waaronder McKinsey&Co, Unilever, Microsoft en Dell reikten uitdagingen uit hun werkomgeving aan, die de teams uitdaagden op hun sterktes en creativiteit als groep of legden de focus op het individueel niveau van de 200 aanwezige studenten.

De deelnemers benutten hun reeds verworven kennis en creativiteit om de meest innovatieve oplossingen te kunnen pitchen aan een jury, vooropgesteld door de vier participerende bedrijven. Om uiteindelijk 1 team te bekronen tot allround winnaar.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters