Leuven bevolkt door levende paspoppen tijdens Herfstshopping

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De herfst is begonnen en Leuven zet die periode dit weekend in met een Herfstshopping. De Leuvense modesector stelt zaterdag en zondag met trots de nieuwe herfst- en wintercollecties voor aan de klant. Alle winkels zullen ook op zondagnamiddag open zijn en iedereen wordt uitgebreid verwend. Dubbel verwend zelfs, want ook het Weekend van de Klant vindt morgen en overmorgen plaats.

Shoppen met modellen

Hoe kies je best je nieuwe garderobe voor de koudere dagen? Van op prachtige modellen natuurlijk. Echte dames en heren, perfect gekleed door Leuvense winkels. Je zal ze kunnen treffen op zaterdag op de bussen van De Lijn tussen 13 en 14.30 uur en op de gouden catwalk in de Diestsestraat om 14.30, 15.30 en 16.30 uur.

Op zondag zullen ze dan weer flaneren in de etalages van de winkels. Levende paspoppen in de vitrines: leuk!

Shoppen met muziek

Liefst Leuven en LUCA School of Arts slaan de handen in elkaar en brengen top live muziek in de stad tijdens shoppingevents en koopzondagen. Zo ook tijdens de Herfstshopping. Je kan de vier duo’s op zondag 1 oktober terugvinden op volgende plaatsen:

  • 11u: Anna Specialty Bar in de Leopold Vanderkelenstraat
  • 11u30: Osteria Michele in de Tiensestraat
  • 15u: Wild van de Mechelse in de Mechelsestraat
  • 15u: Café Apéro op de Oude Markt

Het Weekend van de Klant is een organisatie van Comeos en Unizo. De Herfstshopping is een organisatie van Liefst Leuven.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans