Landen vindt nieuw ondernemerstalent

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

In het kernwinkelgebied van Landen openen binnenkort twee speciaalzaken: een bakwinkel en een winkel met e-scooters. Deze enthousiaste ondernemers werden gevonden via de wedstrijd ‘Wie landt in Landen?’, een partnerschap van de stad Landen met onder meer UNIZO. Na een selectieprocedure zijn nu de twee laureaten bekend. Ze staan te popelen om in het najaar de zaak van hun dromen te openen.

Twee nieuwe gezichten in het kernwinkelgebied

De vakjury koos uiteindelijk twee ondernemers die elk getuigden van gedrevenheid, vakmanschap en passie:

Marie Steffens uit Neerlanden opent haar droombakwinkel ‘Laluna’s Cakery’. Naast de verkoop van taarten op maat en smaak, zullen allerlei bakbenodigdheden in haar zaak te vinden zijn en maakt ze graag tijd voor het geven van workshops. De winkel wordt geopend op Marktplein 3.

Peter Noblesse uit Landen zal zijn intrek nemen in Bondgenotenlaan 10. Peter heeft al een succesvolle zaak ‘Crazy Wheels’ en heeft nu de wens om de eerste Crazy Wheels Shop te openen waar hij de Hercules e-scooter zal verkopen. Een duurzaam initiatief om zich betaalbaar en zuinig te verplaatsen.

Een indrukwekkend starterspakket

De winnaars ontvangen een indrukwekkend starterspakket: gratis publiciteit bij de opening, een coachingtraject van UNIZO en een startbudget van 2.000 euro.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans