Kom genieten van de ‘lekkerste’ wijnbeurs van het land

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Over tien dagen gaat in de Brabanthal in Leuven Winefair van start, met 1.800 bezoekers in 2015 de grootste wijnbeurs van Vlaams-Brabant. En uiteraard ook de lekkerste, want naast 56 wijnstanden vind je er de smakelijkste kazen, oesters, bonbons, … Kom langs en laat je onderdompelen in het culinaire evenement van het jaar!

Winefair draait in de eerste plaats om wijnen. Lekkere wijnen, speciale wijnen, avontuurlijke wijnen, maar vooral: de beste wijnen die 56 standhouders te bieden hebben. Toch is Winefair Leuven veel meer dan een ‘beurs met wijn’. Winefair is een totaalbeleving. Drie dagen lang is er animatie voorzien, een kwieke wineboy, een team van sterrensommeliers, en … lekker eten.

“Winefair Leuven wordt lekker, en dat mag je gerust letterlijk nemen”, zegt Stefan Frissen, bezieler van Winefair en samen met Primetime Communication Group de organisator van het evenement. “Verwacht je aan kazen van wereldkaasmeester Peter Verbruggen, oesters van Joris Sondeyker, charcuterie van Saucisson d’Olivier, bonbons en desserts van La Fève, Morsø showcooking, Novacatering en Würst. We zijn enorm trots dat we al deze vakmannen op onze beurs mogen verwelkomen.”

Tip: koop je Winefair ticket voor Leuven en ontvang gratis één bon voor een smaaksensatie bij meester-chocolatier Geert-Jan Heesterbeek.

Winefair Leuven vindt plaats van 18 tot en met 20 november in de Brabanthal in Leuven.

Meer info en tickets: www.winefair.be

 

De Winefair menu’s

Als je in onderstaande restaurants het Winefair menu bestelt tussen 18 oktober en 20 november krijg je er een gratis duoticket voor Winefair ter waarde van 16 euro bovenop.

resto-bibliotheekresto-land

resto-dartagnan

resto-kokoon

resto-vers-namur

resto-sanmartino

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans