Kledingszaak Bobo sluit Na veertig jaar

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Na veertig jaar sluit de gekende dameskledingszaak Bobo aan de Schrieksebaan in Tremelo. Ze hadden begin jaren negentig het idee om de meisjes van de Droomfabriek te kleden en sindsdien passeerden al veel BV’s en modellen de revue in het Tremelose om er te ontwerpen, kopen of op de catwalk te lopen.

De winkel ontstond in 1977 en breidde sindsdien meermaals uit, de zaak kreeg naambekendheid door nationale publiciteit en sponsorde onder andere de omroepsters op de nationale zenders en de Miss België-verkiezingen.

Na veertig jaar deze winkel uit te hebben gebaat, willen de eigenaars wat meer genieten van het leven. Wat er met het pand zal gebeuren, is vooralsnog onbekend. De eigenaars zijn van plan om in mei nog een tweedaags volksfeest te organiseren, dat zal plaats vinden op zaterdag 13 en zondag 14 mei naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de zaak. Ondertussen zal er in de zaak niets te merken zijn van het gegeven dat ze aan hun laatste jaar bezig zijn. Eind 2017 sluiten ze finaal de deuren.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer