Jonge onderneemster start kledingzaak te Leuven

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op 8 maart opent jonge onderneemster Evi Vandenborre (22) haar eigen kledingzaak Bellévie in de Parijsstraat in Leuven. De opening vindt plaats van 16 tot 21 uur. Niet voor niets op internationale vrouwendag, want een stevige portie girlpower kan op zo’n dag niet ontbreken!

Bellévie staat voor de jonge vrouw die weet wat ze wil. De vrouw die niet bang is om haar mening en persoonlijkheid te uiten en daarom wat meer durft op gebied van mode.  Dat vertaalt zich in een betaalbare collectie van trendy vrouwelijke kledij met af en toe een speels kantje.

Ook de eigenares voldoet aan die beschrijving. Na haar studie voedings- en dieetkunde in 2017 startte de Leuvense vastbesloten aan haar dromen. Een portie lef en doorzettingsvermogen leidde tot een zelfstandige praktijk als diëtiste en een eigen kledingwebshop. “Twee totaal verschillende zaken, maar ik vond geen reden om het niet te doen, en zo werden mijn plannen realiteit”, aldus Evi. Wegens succes wordt nu ook een fysieke kledingwinkel een feit.

De nieuwsgierigen kunnen ondertussen al terecht in de online shop bellevie-wear.com. Bellévie: Parijsstraat 42 Leuven – di-vrij: 10-17.30 uur, zat: 10-18 uur

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans