Jaguar Land Rover Leuven bouwt nieuwe en grotere showroom

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Jaguar Land Rover Leuven bouwt een nieuwe showroom. Die zal plaats bieden aan maar liefst dertig wagens en volledig ingekleed worden in de nieuwe huisstijl van Jaguar en Land Rover. De werken beginnen op 1 maart en zullen eind november voltooid zijn. Ondertussen blijft de garage open voor advies, onderhoud, bandenwissels en andere reparaties.

Momenteel biedt de showroom van Jaguar Land Rover Leuven plaats aan zo’n tien wagens, maar daar komt met de nieuwe showroom plots heel wat ruimte bij, onder meer door de bouw van een verdieping. “De nieuwe showroom zal ongeveer 2,5 keer groter zijn dan de huidige”, vertelt Gerd Hullaert, zaakvoerder van Jaguar Land Rover Leuven. “Bezoekers zullen in de nieuwe showroom zo’n dertig modellen kunnen ontdekken. We voorzien ook extra ruimte voor ons aanbod van elektrische wagens van Jaguar en de hybridemodellen van Land Rover.”

Nieuw jasje

De nieuwe showroom wordt meteen ook in een nieuw en modern jasje gestoken. “De inkleding van onze toonzaal gebeurt volledig volgens het Arch-concept van Jaguar en Land Rover. Die corporate identity vind je terug bij elke dealer over de hele wereld. Zo is je beleving als bezoeker steeds dezelfde, of je nu een dealership in Singapore binnenwandelt of bij ons in Leuven.”

De nieuwe showroom van Jaguar Land Rover Leuven zal eind november klaar zijn. Tijdens de werken blijft de garage open. “Geïnteresseerden kunnen steeds terecht bij ons voor een kijkje en advies over de nieuwste modellen. Ondertussen blijft het atelier open voor onderhoud, bandenwissels en andere reparaties. Uiteraard met dezelfde uitstekende service”, aldus Gerd Hullaert.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans