Is Strafste School in Leuven te vinden?

Ann Peeters
11 maanden geleden
door Ann Peeters

MNM-dj Tom De Cock en Nora Gharib gaan samen op zoek naar De Strafste School 2019. Die ene school waar les gewoon leutig is, waar leerkrachten en leerlingen beste vrienden zijn, waar elke dag iets spannends gebeurt dat je klaarstoomt voor het echte leven.

15 finalisten maken kans op de titel van De Strafste School 2019, waaronder twee Leuvense scholen: Heilig Hart Heverlee en Kessel-Lo en Go! Campus Redingenhof Leuven.

Campus Redingenhof werd geselecteerd als finalist voor de Strafste School 2019 door dit filmpje gemaakt door de leerlingen van het circushumaniora.

Alle finalisten krijgen van woensdag 24 tot en met dinsdag 30 april MNM-dj Tom De Cock, Nora Gharib én hun bekende gastjuryleden op bezoek voor een feestelijke rondleiding

Op dinsdag 7 mei weten we wie Dé Strafste School 2019 wordt, met een radiofeest en alle grote sterren van het moment live op de speelplaats van de grote winnaar. Volgende artiesten komen ook zeker langs: Gers Pardoel, Frenna, Laura Tesoro, Merlo en de cast van #LikeMe.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters