Ingrid Vandekerckhove organiseert kampvuurfeestje voor lancering boek

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Auteur Ingrid Vandekerckhove lanceert een nieuw kinderboek: Holderdebolder naar Bolderhof. Omdat een boeklancering ook leuk mag zijn, organiseert ze een feestje rond het kampvuur met veel marshmallows.

Ingrid Vandekerckhove uit Sint-Joris-Winge heeft een vlotte pen en een passie voor kinderboeken. Haar boekjes stelt ze telkens op een originele manier voor:  zo mochten – voor de voorstelling van Super! – twee meisjes zich uitleven in een supermarkt na sluitingstijd. Voor de voorstelling van Bolderhof organiseert Ingrid  op woensdag 19 juni van 16 tot 18 uur een kampvuurfeestje voor jonge kinderen, ouders en grootouders. “Lekker rond een kampvuur vertellen, marshmallows smelten en zingen, net zoals Felix en Lotte doen in het boek. Erwin Seegers speelt gitaar en mondharmonica, de kinderen zingen mee en luisteren naar een stukje dat ik voorlees uit het boek”, zegt Ingrid Vandekerckhove.

Holderdebolder naar Bolderhof

Luieren is er deze paasvakantie niet bij. Lotte en Felix moeten namelijk op taalkamp in de Ardennen, om Frans te leren. Natuurlijk heeft Felix een plan bedacht om eraan te ontkomen
en de vakantie op een veel leukere manier door te brengen. Maar dan moet hij Lotte wel zover krijgen om een béétje te liegen. En dat is voor Lotte niet zo gemakkelijk…

Een grappig en spannend verhaal over ondeugend én braaf zijn. Voor kinderen vanaf 9 jaar die het leuk vinden om op een speelse en spannende manier een woordje Frans te leren. Het boekje ligt in de winkel vanaf eind mei 2019.

Kampvuurfeestje

Wie graag naar het kampvuurfeestje gaat, moet vóór 10 juni 2019 een mailtje sturen naar ingrid.vandekerckhove@gmail.com, zo weet de auteur voor hoeveel marshmallows ze moet zorgen. Het feestje vindt plaats in de tuinen van Het Mooi Alternatief, Kasteeldreef 2 in Houwaart.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters