Inbrekers in Heverlee en Kessel-Lo

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De politie stelde de voorbije periode minstens twee inbrekers in Heverlee en eentje in Kessel-Lo vast.

Er werd ingebroken in een appartement in de Celestijnenlaan in Heverlee. De inbrekers klommen op het terras en forceerden daar een raam. Ze doorzochten heel de woning en braken een kluis in de slaapkamer open. Ze gingen aan de haal met geld en juwelen. Terwijl ze aan het werk waren barricadeerden ze de voordeur. Toen de bewoonster na een uurtje afwezigheid terug thuis kwam, kon ze niet meer binnen in haar appartement. Waarschijnlijk werden de inbrekers opgeschrikt toen ze thuiskwam, want een tweede kluis in de slaapkamer konden ze niet meer open breken. De politie werd verwittigd en kwam dadelijk ter plaatse. Er werd in de omgeving gezocht naar de daders, maar er was echter geen spoor meer van de inbrekers.

Op de Trolieberg in Kessel-lo werd ingebroken in een huis. De inbrekers gingen door de tuin naar de achterkant van de woning waar ze de keukendeur openbraken. Het pand werd doorzocht en ze gingen aan de haal met cash geld.

In de Sparrendreef in Heverlee werd ingebroken in een appartement. De inbrekers konden via de tuin aan de achterkant van het gebouw komen en kropen langs daar op het terras van een appartement op de eerste verdieping. Vanop het terras braken ze de achterdeur open. Heel het appartement werd doorzocht, maar er werd niets buitgemaakt.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer