Inbrekers gemeld in de Bondgenotenlaan

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

In handelszaken in de Bondgenotenlaan werd het voorbije weekend minstens twee keer ingebroken. Eén keer leef het bij een poging.

Dieven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in een theewinkel in de Bondgenotenlaan. De daders forceerden de achterdeur om binnen te geraken. De inbrekers gingen ervandoor met het wisselgeld dat in de kassa zat.

Een dief probeerde vrijdagavond in te breken in een telenetwinkel in de Bondgenotenlaan. Via de achterzijde, langs de Leopold-I-straat, was de dader met behulp van een ladder die hij daar op een binnenkoer aantrof, op het dak van de handelszaak geraakt. De inbreker slaagde er in een gat in het dak te maken en had de bedoeling via de lichtkoepel binnen te raken. Een bewakingsagent die in de zaak aanwezig was, werd gealarmeerd door het lawaai van een dakpaneel dat naar omlaag viel. Toen de inbreker zag dat er iemand in de zaak aanwezig was, vluchtte hij via het dak weg. De politie zette nog een zoekactie op in de buurt, maar deze bleef zonder resultaat.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer