Inbrekers actief in vier appartementen en krantenwinkel

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Inbrekers vonden voorbije weekend de weg naar een krantenwinkel, vier appartementen en een woning. Het blijft uitkijken en bij de minste verdachte handeling moet de politie gewaarschuwd worden.

Dieven hebben vrijdagnacht ingebroken in een krantenwinkel op de Aarschotsesteenweg. Uit de vaststellingen bleek dat de indringers zijn binnen geraakt door een raam van een appartement gelegen boven de winkel te forceren. Via die weg raakten ze vervolgens in de winkel. De inbrekers gingen ervandoor met sigaretten, postzegels en enkele rolletjes wisselgeld.

Inbrekers pleegden zaterdagavond inbraken in vier appartementen in het Schorenshof. Het ging telkens om appartementen op het gelijkvloers. Twee keer werd zware schade toegebracht aan een schuifraam om binnen te raken. In de twee andere gevallen werd een keukenraam geforceerd. Alle appartement werden helemaal doorzocht. De buit bestond onder andere uit enkele juwelen, een polshorloge en wat cash geld.

Dieven drongen binnen in een woning op de Vaartdijk in Wijgmaal. De achterdeur werd geforceerd en opengebroken. Het huis werd doorzocht, maar er was schijnbaar niets verdwenen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer