Inbrekers actief in Kolonel Begaultlaan

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Dieven hebben het voorbije paasweekend geprobeerd om binnen te dringen in de Dreamland en een sportclub in de Kolonel Begaultlaan. Steeds raakten de daders niet binnen.

De dieven probeerden zondagnacht in te breken in de winkel van Dreamland langs de Kolonel Begaultlaan aan de Vaart. Enkele patrouilles haastten zich omstreeks middernacht ter plaatse nadat de zaakvoerder had laten weten dat er een inbraakalarm binnen kwam. Het glas van de nooddeur aan de parkingzijde was gebarsten, in een poging dat te breken, maar hield wel stand. Door de klap was het alarm afgegaan, waarna de daders ervandoor zijn gegaan. De beelden van de bewakingscamera zullen onderzocht worden.

Inbrekers hebben tijdens het paasweekend gepoogd in te breken in een sportclub even verderop. De zaakvoerder stelde zondagvoormiddag vast dat er verschillende braaksporen waren aan de toegangsdeur en een raam. De daders slaagden er echter niet in binnen te geraken en moesten het stellen zonder buit. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. De beelden van de bewakingscamera van de zaak zullen onderzocht worden.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer