Inbraken in woningen

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Inbrekers waren voorbije weekend minstens zes keer actief in het Leuvense. Ze viseerden vijf keer locaties in Wilsele en een woning in Heverlee.

Dieven hebben ingebroken in een woning in de Tweekleinwegenstraat in Heverlee. De indringers forceerden een schuifraam om binnen te geraken. De woning werd doorzocht. De buit bestond onder andere uit enkele juwelen en parfum.

Inbrekers zijn in een woning in de Streekstraat in Wilsele binnengedrongen. De indringers sloegen een raam aan de achterzijde van het huis stuk om binnen te geraken. De woning werd doorzocht. De buit bestond uit een beperkte hoeveelheid cash geld.

Ook in een woning in de Leibeekstraat in Wilsele raakten ze binnen. De indringers sloegen een badkamerraam op de eerste verdieping stuk. Ze waren daarvoor op een plat dak geklauterd. De badkamer en een slaapkamer werden doorzocht. De daders gingen er vandoor met een playstation.

Ook in de Rooistraat in Wilsele was het prijs. Om binnen te geraken werd een raam aan de achterzijde van het huis stuk geslagen. De woning werd doorzocht. De buit bestond uit enkele broeksriemen en uurwerken.

Dieven doorzochten eveneens een pand in de Jean-Baptist Vanderelststraat in Wilsele. De indringers sloegen een raam van het bureau stuk om binnen te geraken. De woning werd doorzocht. Het is niet bekend wat er juist werd gestolen.

Finaal werd er een woning in de Eendebroekstraat in Wilsele doorzocht. De indringers forceerden een raam op de eerste verdieping. Ze klommen daarvoor op een plat dak. De woning werd uitgekamd. De buit bestond onder andere uit een beperkte hoeveelheid cash geld.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer