Inbraken in bowlingzaak, biovoedingszaak, woning en fakbar

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Onbekenden hebben zondagnacht ingebroken in een bowlingzaak aan de Naamsestraat. De toegangsdeur werd geforceerd. Er waren verschillende steeksporen zichtbaar. De indringers slaagden er in de kassa van een speelautomaat open te breken en namen het geld mee. Ook de inhoud van twee kassa’s achter de toog werd meegenomen.

Ook de biovoedingszaak in de Zwarte Zusterstraat kreeg dieven over de vloer. De indringers slaagden er in de deur van de zaak open te krijgen door een glasraampje te verwijderen. De daders konden geen buit maken. De zaakvoerders maken de kassa aan het eind van elke werkdag leeg en laten deze dan open staan om te tonen dat er niets in zit.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in Doc’s bar, een faculteitsbar in de Brusselsestraat. Eén van de verantwoordelijken stelde zondagavond vast dat verschillende deuren in het pand geforceerd waren. Hoe de daders in het gebouw zijn geraakt, is niet duidelijk. Er werd geen buit gemaakt. In het pand werd een beitel gevonden, die wellicht door de inbrekers werd gebruikt om de binnendeuren te forceren.

Onbekenden hebben zondag tijdens de dag ingebroken in een woning op de Tiensesteenweg. Ze forceerden een schuifdeur aan de achterkant van het huis om binnen te geraken. De buit bestond uit een waterkoker, een zonnebril en enkele juwelen.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters