Inbraken en diefstal uit bestelwagen

Ann Peeters
8 maanden geleden
door Ann Peeters

Onbekenden hebben ingebroken in een appartement op het gelijkvloers op de Eduard Remyvest. De indringers forceerden een schuifraam aan de achterzijde van de woning. Verschillende vertrekken werden doorzocht. Er werd schijnbaar geen buit gemaakt.

Ook in een studentenkot in de Heilige Geeststraat werd er ingebroken. De studente stelde bij aankomst op haar kot vast dat het cilinderslot van de deur van haar kot was afgebroken. De ruimte werd doorzocht, maar er was schijnbaar niets gestolen. Andere studentenkoten in hetzelfde gebouw werden ongemoeid gelaten.

Portefeuille uit frigobox gestolen

Onbekenden hebben maandag tijdens de dag een portefeuille gestolen uit een bestelwagen van enkele arbeiders. De camionette stond geparkeerd op de Brusselsesteenweg recht tegenover de woning waar de werkmannen aan het werk waren. Omdat ze regelmatig materiaal uit het voertuig moesten halen, werd dit niet afgesloten. Een tijdje later stelde de eigenaar van de portefeuille vast dat deze was verdwenen uit de frigobox waarin hij was opgeborgen.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters