Inbraken: bewoner betrapt 3 onbekende mannen op zijn terras

Ann Peeters
3 weken geleden
door Ann Peeters

Onbekenden hebben maandag ingebroken in een woning in de Fazantenlaan in Kessel-Lo. De indringers forceerden een keukenraam aan de achterzijde van de woning om vervolgens langs die weg binnen te dringen. Daarvoor hadden ze al zware beschadigingen toegebracht aan een schuifraam dat ze echter niet open kregen. Verschillende kasten werden doorzocht. De daders gingen er vandoor met enkele juwelen.

Ook in de Edelzangerslaan, in dezelfde wijk in Kessel-Lo, probeerden wellicht dezelfde inbrekers maandagnamiddag hun slag te slaan. De bewoner van een appartement op de eerste verdieping werd gealarmeerd door verdachte geluiden van uit de slaapkamer. Toen hij ging kijken zag hij drie onbekende mannen op zijn terras staan die probeerden langs het slaapkamerraam naar binnen te komen. Toen de drie merkten dat er iemand thuis was, zetten ze het op een lopen.

Onbekenden hebben maandag ingebroken in een appartement in de Brusselsestraat. De daders verschaften zich op onbekende wijze toegang tot het flatgebouw om vervolgens naar de derde verdieping te gaan, waar ze het cilinderslot van de toegangsdeur van het appartement forceerden. De studio werd doorzocht. De daders gingen er vandoor met enkele juwelen.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters