I love Holsbeek lanceert fotowedstrijd

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

CD&V Holsbeek nodigt alle Holsbekenaren uit om hun favoriete plekjes te fotograferen. De afgelopen week kreeg elke Holsbekenaar een kaart in de bus waarmee hij/zij deze foto kan trekken.

“We kregen al heel wat leuke foto’s binnen: kinderen op rioolbuizen bij de werken in Nieuwrode, het Zen-plekje van Hilde in de velden van Sint-Pieters-Rode, … De foto met de meeste ‘vind-ik-leuks’ op onze facebookpagina wint bovendien een Go Pro-camera.”

“We willen de Holsbekenaren ook nieuwe plekjes leren kennen. Daarom lanceren we een zoektocht. We verstoppen in de loop van de volgende weken in elke deelgemeente een cadeau. Op onze website www.goedgezindholsbeek.be laten we telkens een foto zien met een detail van die plek.
Onlangs verstopten we het eerste cadeau aan de kapel van Plas op de hoek van de Langestraat met de Houwaartsebaan. Na 3 uur vond Lore Van Rymenant het cadeau.” “Ik was thuis, in de Langestraat, aan het blokken en ging even op Facebook”, zegt Lore. “Daar herkende ik meteen de foto van het “kapelleke” waar ik al zo vaak langs kwam. Snel op de fiets en ja, ik was de eerste!” Lore kreeg even later het cadeau aan huis geleverd door Ann Spaepen.

Volgende verstopplaats wordt gelanceerd op zaterdag 26 mei om 9 uur. De actie is te volgen op de Facebookpagina en op www.goedgezindholsbeek.be.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans