High-Gene op de Leuvense markten

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Negen enthousiaste leerlingen uit het zesde jaar van het Heilig Hart Instituut in Heverlee uit de afstudeerrichting “Marketing en Ondernemen”. Vorig schooljaar richtten wij als afstudeerproject onze minionderneming “High-Gene” op, ze bieden de komende maanden hun producten aan op de Leuvense markten.

Met dit project leren ze hun theoriekennis om te zetten in de praktijk zodat ze in juni met een grotere bagage kunnen en zullen afstuderen. Ze verkopen fantastische badproducten die ook nog eens ecologisch verantwoord zijn. In hun gamma vind je ondermeer shampoo, douchegel, conditioner, bruisballen en zelfs ecologisch vervaardigde tandenborstels! Ze brengen trouwens ook kauwgom met pepermuntsmaak voor een frisse adem aan de man. Deze kauwgom is honderd procent ecologisch afbreekbaar.

Ze verkopen hun producten uiteraard tegen zeer schappelijke prijzen. Je kan hen steunen door iets aan te kopen via de facebookpagina (high-gene), hun Instagramaccount (highgene617)of door een mailtje te sturen naar highgene617@gmail.com.

Bovendien kan je hun producten aankopen op één van volgende verkooppunten :
Markt Leuven: zaterdag tussen 9 en 18 uur op 19 januari en 23 maart
Markt Leuven: vrijdag tussen 8 en 13 uur op 1 februari
Markt Heverlee: zondag vanaf 8 tot 13 uur op 13 januari , 17 februari, 17 maart en 28 april
Markt Kessel-Lo: woensdag tussen 14.30 en 19 uur op 9 januari(vandaag), 20 februari, 13 maart en 3 april

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer