Het KAF organiseert markt voor jonge ondernemers in Aarschot

Stefan Van de Weyer
4 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

 

Het KAF, ook wel ‘Kreatief Atelier Feestplek genoemd’, is gelokaliseerd in Aarschot. Dit project is nog maar heel recent ontstaan onder de vleugels van jonge creatieveling, An-Sofie Gysemans. Vorige zomer was ze uitbater van de Pop It Up Shop op de bonenwijk, dit jaar gaat ze voor een permanent project.

Het KAF is een gezellig industrieel ingerichte locatie, dat je kunt gebruiken voor je event, een creatieve samenwerking aangaan of je kunt er een workshop boeken uit het aanbod. Van deze workshops kan je samen met collega’s/vrienden/familie genieten. De doelstelling van Het KAF is onder andere events organiseren die fris en vernieuwend zijn én jonge ondernemende mensen uit de buurt samen brengen om nieuw leven te blazen in Aarschot!

Zondag 22 mei, van 13 tot 20 uur, zal “Het KAF markt” plaatsvinden. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met deze unieke plek. Op “Het KAF markt” krijgen jonge creatieve ondernemers ruimte om hun product voor te stellen. Van meubels tot juwelen, van streetwear tot handmade handtassen. Jong & oud komen bij elkaar voor food, drinks, oldtimers, producten van jonge makers, muziek & meer.

Kom dus zeker langs om te keuvelen, ontmoeten, ontdekken, proeven, shoppen en luisteren. Kortom, het perfecte decor voor een gezellige zondag!

Het evenement valt op facebook te bekijken op https://www.facebook.com/events/1588168114807593/

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer