Herentse bedrijven sturen bezoeker de lucht in

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Vorige maand, op zondag 1 oktober, vond de jaarlijkse Voka Open Bedrijvendag plaats. Herent was één van de Hotspots waar je als bezoeker meerdere bedrijven kon bezoeken binnen een beperkte straal. Een must voor de fans van Open Bedrijvendag, die talrijk kwamen opdagen. Kers op de taart? De hotspotwedstrijd waarmee je een helikoptervlucht kon winnen!

De 7 bedrijven die je in Herent kon bezoeken waren Avantis, De Open Bakker, De Wasstraat, Matexi, M.C.S.C, The Compost Bag Company en de Technische Dienst van de gemeente. Zo’n 6.000 bezoekers vonden uiteindelijk de weg naar de Herent.

De 7 bedrijven toonden zich niet enkel van hun mooiste kant, maar stopten samen ook een wel héél coole prijs in de gemeenschappelijke prijzenpot: een helikoptervlucht! Johan Drossart uit Veltem-Beisem vulde alle vragen correct in en werd de gelukkige winnaar, die binnenkort de Herentse lucht in kan. Zo ziet hij de bedrijven niet enkel van binnenuit, maar ook eens van bovenaf. Een leuke afsluiter van een geslaagde Hotspot Herent op Voka Open Bedrijvendag.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans