Herbeleef het allereerste concert van Het Depot

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

In april 2018 bestaat Het Depot vijftien jaar. Dat moet gevierd worden. Bijvoorbeeld door het allereerste concert dat Het Depot organiseerde nóg eens te organiseren? Let’s go back in time with PJDS. En wel precies op 12 april in De Blauwe Kater te Leuven.

In 2003 werd vzw Het Depot opgericht. Omdat er toen nog geen vaste locatie was, was men genoodzaakt om optredens te organiseren op wisselende plaatsen. Zo vond het allereerste concert van Het Depot plaats in De Blauwe Kater te Leuven. Band van dienst: PJDS.

“2018 staat volledig in het teken van 15 jaar Het Depot”, aldus algemeen directeur Mike Naert. “We geven u alvast mee dat er heel wat concerten en extra’s het komende jaar zullen georganiseerd worden. Het eerste wapenfeit is (helaas) al hopeloos uitverkocht. Selah Sue, al jaren kind aan huis, stelt op 31 maart haar nieuwe live-show voor aan het grote publiek. Op 30 april wordt de taart aangerukt onder begeleiding van de gastheren en -vrouw van dienst. Dat zijn dé Depot-DJ’s bij uitstek: DJ Bobby Ewing, Raoul Lambert, Mensch, erger je niet, Dj Dysfunkshunal, Damented, Maverick en AliA.

Meer info: www.hetdepot.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans