Harry Roekeloos nieuwe eigenaar van Picasso

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Café Picasso op het Ladeuzeplein komt in nieuwe handen. Eigenaar van café De Cuythoek aan de Kapucijnenvoer, Harry Roekeloos, kon de bekende zaak op de kop tikken. Met zijn aantreden is de oprichting van een wijkwerking voor handel en horeca alweer een stapje dichterbij.

Roekeloos nam de zaak over en is vast van plan om er een gezellig sfeercafé van te maken. Hij speelde al even met het idee om in het centrum een zaak op te starten. Het is zijn bedoeling om langer open te blijven dan tot op heden het geval was. Hij is van plan om er een gezellig sfeercafé van te maken en wil kleine gerechten serveren zoals tapas, broodjes en pasta’s aan de man brengen. Een spaghetti staat bij hem op de menukaart voor acht euro.

De zaak zal worden opgefrist, gelukkig is hiervoor geen sluiting nodig. Er komt ondermeer een nieuwe lichtreclame. Daarbuiten wil de nieuwbakken eigenaar van de Picasso zich achter een wijkwerking voor het Ladeuzeplein en het Herbert Hooverplein te scharen. Hij wil met alle zaken op het Ladeuzeplein de koppen meer bij elkaar steken. Hij wil er alles aan doen om meer leven te brengen op de pleinen, zeker nu de herinrichting van beide pleinen op de agenda staat.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer