Handelaars in Aarschot en Holsbeek leveren boodschappen gratis aan huis

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Verschillende handelaars uit Holsbeek en Aarschot hebben beslist om samen te werken met Beedrop.be. Daardoor kunnen ze hun producten voortaan gratis aan huis laten leveren.

Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van Holsbeek en Aarschot via Beedrop.be terecht bij: Drinkcenter Pelgrims, De Vruuge Bakker, Thee met een verhaal, De Bakkerie, Fruitbedrijf Stockx, Culinaire Beenhouwerij Ox, Leonidas, Groenten en fruit Geert & Sofie, De Schaapsheuvel, Brood & Co, Biet en Kwiet, Wijndomein Ten Bunder, De Vliertuin, Het Nijswolkje en Wijnen Kuipers.

Dankzij de samenwerking met Beedrop.be slagen zij erin zelfs supermarktketens te overtreffen in hun online dienstenaanbod: ze bieden thuislevering helemaal gratis aan. Bovendien krijgen hun klanten, door hun gecombineerd aanbod, ongeziene keuzemogelijkheden. Zo strijdt de detailhandelaar en producent exact een eeuw na de opkomst van de supermarkt opnieuw met de beste wapens om de gunsten van de veeleisende consumenten.

De klant bestelt 24/7 op de pc, tablet of smartphone. Met enkele kliks of schermaanrakingen kiest hij of zij uit een zeer uitgebreide keuze van verse producten. De geplaatste bestellingen worden thuis geleverd en temperatuurgevoelige producten worden gekoeld afgeleverd. Voor de inwoners betekent dit dus het einde van uren boodschappen doen, verkeersdrukte in het centrum, rondrijden en aanschuiven met de wagen, parkeerproblemen, wachtrijen aan de kassa, gesleur met bakken drank, …

De klant betaalt online via Beedrop.be of aan de koerier. De prijzen zijn gegarandeerd dezelfde prijs als in de winkel en de levering is dus gratis voor de klant. Ook als de klant niet thuis is op moment van leveren, is een oplossing voorzien.

Stefan Van Overbeke, zaakvoerder Beedrop: “Beedrop maakt het voor grotere zowel als kleinere speciaalzaken, landbouwers, telers en producenten mogelijk om hun producten online te verkopen. Als we kijken naar de heel snelle evolutie in de sector, is het duidelijk: de toekomst is online, dus we zijn blij dat we op termijn het verschil kunnen maken voor veel gepassioneerde aanbieders. Beedrop brengt de vele specialisten onder één dak, inclusief gecombineerde levering, waardoor die ongezien sterk staan voor de toekomst. De online klant zoekt namelijk niet alleen een breed aanbod en gratis thuislevering, maar ook meer en meer authenticiteit, eerlijkheid en passie voor het product. Met deze lancering bouwen we verder aan Beedrop in het Hageland.”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans