Haal meer uit je barbecue tijdens Broil King Degustaties

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Met de lente staat ook het barbecueseizoen voor de deur. Wil jij je barbecue helemaal onder de knie krijgen? Dan zijn de Broil King Degustaties, die vanaf zaterdag 21 april iedere zaterdag plaatsvinden bij Broil King in Leuven, een must. Tijdens deze drie uur durende workshop leer je de Broil King in al zijn facetten kennen.

Dat je op je barbecue satés en worsten kan bakken, weten we allemaal. Maar hoe je er een volledig menu, van aperitiefhapjes tot dessert, op kan klaarmaken, is voor velen een raadsel. Daarom lanceert Broil King een reeks workshops: Broil King Degustaties. Tijdens deze sessie leer je hoe je met je barbecue aan de slag kan gaan. En hoe je meer kan halen uit je Broil King. Van de roosters over het spit tot de verschillende accessoires. Je ontdekt er nieuwe kooktechnieken en leuke recepten met verrassende ingrediënten. Zo kan je ook thuis creatiever te werk gaan. En het zou geen echte workshop zijn als je niet mag helpen, proeven en genieten. Met een heerlijk glas wijn. Smakelijk!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe barbecue? Ook dan heeft Broil King een nieuwe oplossing in huis: de Regal-serie, gekenmerkt door een hedendaags design, Canadees vakmanschap en uitstekende bakresultaten. Ideaal voor de buitenchef die niet alleen een mooie maar ook een handige barbecue wil. Pluspunten van de Broil King Regal 590 Black zijn het grote kookoppervlak en de zijbrander (ideaal om tegelijk vleesbereidingen en de lekkerste bijgerechtjes klaar te toveren), een warmhoudrooster, een diepe wok en een opbergkast voor je gasfles.

Praktisch

Broil King: Tiensesteenweg 386 Leuven

Workshops: zaterdag 21 april tot en met zaterdag 29 september, elke zaterdag van 11.30 tot 14.30 uur. 50 euro per persoon. Meer informatie over de workshops vind je hier.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans