Group Pashuysen versterkt positie in Aarschot en Tienen met overnames

Kirsten Bosmans
2 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Group Pashuysen sloot onlangs een overname-overeenkomst met twee Opel-garages. Ze neemt Garage Wittockx in Aarschot en Garage Soers in Tienen over en wordt zo één groot familiebedrijf. Onder de noemer ‘Group Pashuysen by Wittockx’ en ‘Group Pashuysen by Soers’ versterkt de groep haar positie in de Belgische automobieldistributie van morgen.

Door de overnames van de Opel-garages in Aarschot en Tienen wil Group Pashuysen haar aanwezigheid in de regio sterker verankeren. Met eigen vestigingen in Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Genk, Diest en Leuven is Group Pashuysen een grote speler in de Belgische automobielmarkt. Naast Renault/Dacia verdeelt ze ook kwaliteitsmerken als Hyundai en Isuzu.

Verankering in Aarschot

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder Group Pashuysen: “In Aarschot bouwt Group Pashuysen verder aan de toekomst. De activiteiten van garage Wittockx worden verder ontwikkeld onder de noemer ‘Group Pashuysen by Wittockx’. De gebouwen en terreinen van beide garages worden geïntegreerd om zo een oplossing te bieden aan het huidige plaatsgebrek en de medewerkers worden één team.”

Uitbreiding infrastructuur en service Tienen

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder Group Pashuysen: “Op een boogscheut van de huidige Opel zitten we al enkele jaren in een huurpand met een eerder beperkte infrastructuur. Het is dan ook een logische keuze dat we verhuizen naar deze nieuwe locatie. De huidige activiteiten als garagebedrijf, met Nicky Soers als uitbater, worden verder ontwikkeld onder de noemer ‘Group Pashuysen by Soers’. Een uitbouw en vernieuwing van de infrastructuur moet er, samen met de expertise van de twee teams, voor zorgen dat een mooie toekomst is weggelegd voor deze vestiging waar Renault/Dacia én Opel zullen verdeeld worden.”

Klaar voor de automobielindustrie van morgen

De overname-overeenkomsten met de familie Wittockx in Aarschot en de familie Soers in Tienen zorgen ervoor dat Group Pashuysen klaar staat voor de automobielindustrie van morgen.

Jacqueline Pashuysen, zaakvoerder Group Pashuysen: “De verankering in de regio’s Aarschot en Tienen wordt versterkt en de teams worden ‘slimmer’ door de integratie van de expertises van de verschillende familiebedrijven. De klanten krijgen een nog groter gamma voorgesteld en kunnen nog beter geholpen worden. De toekomst is verzekerd!”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans